Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde

100% NL Events

100% NL is trotse mediapartner van de grootste muziekevenementen van Nederland! Uiteraard maak je bij 100% NL kans op tickets voor deze gave shows, houd hiervoor de radio en natuurlijk onze online kanalen goed in de gaten!

AGENDA:
Als gevolg van de nieuwe richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19 hebben grote publieksevenementen geen doorgang kunnen vinden in 2020. De meeste evenementen zijn inmiddels verplaatst. Nog niet op de hoogte van de nieuwe data? Lees snel verder! 

Holland Zingt Hazes (12 en 13 maart 2021) 
Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee. Deelnemende artiesten aan Holland Zingt Hazes 2021 zijn André Hazes, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Gerard Joling, Miss Montreal, Samantha Steenwijk, Glennis Grace, Danny de Munk en Peter Beense.

kijk voor meer informatie en tickets op: https://www.hollandzingthazes.nl/tickets

Groots met een Zachte G (9, 11 t/m 13 en 15 juni 2021)
In juni 2021 staat Guus Meeuwis in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots Met Een Zachte G concerten. Sinds de eerste editie in 2006 is Groots Met Een Zachte G uitgegroeid tot het grootse jaarlijkse muziekspektakel van een soloartiest in Nederland.

Kijk voor meer informatie en tickets op: https://www.grootsmeteenzachteg.nl/home


Dutch Valley (15 augustus 2021)
Dutch Valley is jouw Nederlandse festival vol muzikale vrolijkheid, bomvol Pop, Rock, HipHop, Dance en Nederlandstalige muziek. Dutch Valley is het grootste en gezelligste festival met het beste en meest diverse muziekaanbod uit Nederland, met meer dan 115 artiesten, dj's en acts op een dag. Daarom kunnen we je sowieso één garantie geven: een mooi feestje zal het worden!

Kijk voor meer informatie en tickets op: https://www.dutchvalleyfestival.nl/tickets

Strandfestival ZAND (21 augustus 2021) 
strandfestival ZAND is een dag lang heerlijk over het strand van Almere lopen en overal genieten van verrassende acts en muziek. 21 augustus 2021 is het tijd voor de dertiende editie. met de beste artiesten van Nederlandse bodem belooft het weer een heerlijke muzikale stranddag te worden. vier samen met je vrienden nog één keer de zomer op strandfestival zand!

Kijk voor meer informatie en tickets op: https://strandfestivalzand.nl/

CuliNESSE (26 t/m 28 augustus 2021)
CuliNESSE is een culinair muziekfestival wat jaarlijks plaatsvindt in Rotterdam-Nesselande. Dit evenement, wat elk jaar voor en door de regio tot stand komt, had haar eerste editie in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een iconisch evenement in regio Rotterdam. Inmiddels is er een tweede podium: Het DaDa podium. En kunnen bezoekers met de voetjes van de vloer in de CuliNESSE Sunset Kroeg, waar het elk jaar weer een feestje is. In 2021 bestaat Culinesse 11 jaar! Ter ere van dit jubileum zal er elke dag een 'nieuwe' artiest de dag afsluiten Krezip sluit de donderdag af, André Hazes vrijdag en niemand minder dan Anouk zal Nesselande op zaterdag laten knallen.

Kijk voor meer informatie en tickets op: https://culinesse.nl/

Beste Zangers Live (10 & 11 september 2021)
Het populaire televisieprogramma Beste Zangers beleefde dit jaar haar twaalfde seizoen en wist wederom week na week een miljoenenpubliek aan zich te binden. Op 10 & 11 september 2021 komen vele artiesten die hebben deelgenomen aan het programma samen in Ahoy Rotterdam om de hoogtepunten van de afgelopen twaalf seizoenen te herbeleven. Onder anderen Glennis Grace, Floor Jansen, Henk Poort, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Julia Zahra en Rolf Sanchez zullen onder begeleiding van de Beste Zangers Liveband hier de mooiste, ontroerendste en meest spraakmakende momenten uit het programma live ten gehore brengen. Inmiddels zijn ook Frans Duijts, Ruben Annink, Alain Clark & Davina Michelle toegevoegd aan de line-up!

Kijk voor meer informatie en tickets op: https://www.ahoy.nl/agenda/concert/beste-zangers-live

Toppers in Concert Christmas Party of The Year (22 t/m 24 en 26 december 2021)
In december vieren de Toppers op grootse wijze het ultieme winter- en kerstfeest met de concertreeks 'CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR 2021'. Niet zoals gebruikelijk een mei editie in de Johan Cruijff ArenA maar in december in de intimiteit van ROTTERDAM AHOY samen met hun fans in een sprookjesachtig winterwonderland decor.

Kijk voor meer informatie en tickets op: https://www.toppersinconcert.nl/
 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error