Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Gemist

Goedemorgen 100% NL

Hoe vroeg jouw wekker ook gaat, met ochtendhelden Giorgio Hokstam en Ingrid Jansen start jouw dag altijd met een feestje! Terwijl jij rustig van een koffie geniet, zorgen zij voor de perfecte tracks, het laatste nieuws en een dosis humor! Elke werkdag tussen 06.00 - 10.00 uur maken Giorgio & Ingrid jouw dag!

Alles over… Giorgio & Ingrid!

Waar mogen wij jou voor wakker maken?
Giorgio: Een ticket naar de zon, versgebakken appeltaart met slagroom, nog een keer naar Real Madrid - Ajax (1-4)

Ingrid:
Als je mij dan toch wakker maakt… Dan het liefst voor de taxi naar Schiphol om vervolgens naar de zon te vliegen. Maar met een frikandel speciaal (curry en uitjes) mag je ook naast mijn bed staan!

Hoe ziet jouw ideale ochtend eruit?
Giorgio: Mijn ideale ochtend is rustig en gezellig met het gezin, thuis lekker ongedwongen een ontbijtje naar binnen werken, met op de achtergrond lekkere muziek en geklets van mijn twee kinderen. Of lekker op het strand (het mooiste stuk Nederland).

Ingrid: In het weekend kan ik altijd zo genieten van een paar uurtje extra slapen. Ik start mijn dag dan het liefst met een kop koffie en een ontbijtje op bed. Om vervolgens met het gezin nog even te blijven liggen terwijl we een filmpje kijken.


Favoriete Nederlandstalig nummer allertijden?
Giorgio: Def Rhymz - Schudden, lekker fout maar nog steeds goud!

Ingrid: Wat een moeilijke vraag. Ik ben echt opgegroeid met de muziek van Hazes, dus die staat zeker hoog het lijstje. Maar Frank Boeijen met 'Kronenburg Park' en muziek van Blöf staan er zeker ook in!


Wat is jouw guilty pleasure?
Giorgio: The Kardashians op Disney+

Ingrid: Ijsblokjes! Of het een guilty pleasure is weet ik niet. Ik krijg in ieder geval meestal wel wat vreemde blikken. Ik vraag altijd een extra glas ijsblokjes bij mijn frisdrank, om hier dan vervolgens op te kunnen kauwen. Een overgebleven craving van mijn zwangerschap.


Wat weet Nederland nog niet van jou?
Giorgio: Ik ben dus ooit geselecteerd voor de Ajax Talentendagen, maar ik heb door de spanning meer op het toilet gezeten dan op het veld gestaan... Ik heb het team helaas dus nooit gehaald haha.

Ingrid:
Dat ik twee top 40 hits heb gehad en 7 weken lang in de lijst heb gestaan! Bo & Monica - Gonna Be A Star & Bo & Monica - This Is How We Party

Wat wilde je vroeger worden?
Giorgio: politieagent, breakdancer, nieuwe Ajax spits & president van Hawaii (ben je dan niet automatisch president van de VS?!)

Ingrid: Ik wilde altijd al danseres of kapster worden!

Krijg je geen genoeg van Giorgio & Ingrid ?

Stuur Giorgio & Ingrid een berichtje via de 100% NL app of volg hen via Instagram, Twitter, of Facebook.

Giorgio & Ingrid hoor je iedere maandag t/m vrijdag van 06.00-10.00 uur.

Deel dit bericht:
Terugluisteren
Helaas is het om auteursrechtelijke redenen op dit moment niet mogelijk om de uitgezonden radioprogramma's op een later tijdstip terug te luisteren. Uiteraard doen we ons best om het terugluisteren van onze programma's zo spoedig mogelijk weer aan te kunnen bieden. Onze excuses.
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error