Nieuws Nieuws
| Muziek

100% NL Top 100: Vinchenzo

Vanochtend was Vinchenzo te gast in De Ochtendshow. De laatste keer dat Vinchenzo en Lars elkaar zagen was na de 100%NL Awards. Lars was toen iets minder helder, maar gelukkig is dit vandaag niet geval!


Paradiso
Bij de Awards won Vinchenzo de Award voor Talent van het jaar en de Award staat op een mooi plekje in zijn woonkamer. Verder staat Vinchenzo op 25 april in een uitverkocht Paradiso. en hij vertelde dat je daar wat nummer uit The Voice kan verwachten, maar natuurlijk ook zijn eigen liedjes waaronder zijn nieuwe single ‘Headphone’. Het nummer gaat over dat mensen heel snel in een soort perfect plaatje willen passen en bang zijn om hun eigen ding te doen.


Spelletje
Ook was het weer tijd voor het spelletje: ‘De drie vragen die nog nooit gesteld zijn aan: Vinchenzo’. Vinchenzo was op school slecht in wiskunde. De laatste app die hij heeft gedownload is het spelletje Cash Inc. En op vakantie zou hij weleens willen gaan naar de Malediven of de Verenigde Staten. Over de mieden was die nogal cryptisch “Ik ontmoet weleens mensen, maar ik ben niet echt op zoek naar een relatie”. 


Zoutelande
Later zong Vinchenzo nog een cover van zijn favoriete liedje van Nederlandse Bodem en dat was Zoutelande van BLØF. Vinchenzo zei dat hij altijd wel een beetje fan is geweest van de muziek van BLØF, hij vindt het tof om te zingen en hij wilde weleens iets anders zingen dan dat hij gewend is.


Morgen zijn The Bluebirds te gast in de studio, de laatste gasten van de week alweer. Ook zij zullen een cover zingen van hun favoriete nummer van Nederlandse bodem.

Marco FB.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: BN'ers gaan 10 jaar terug in de tijd

Barry metro.png
| Video

VLOG: Een kijkje in het leven van Barry Paf


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?


‚Äč