Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Donderdag 8 Februari 2024

De uitslag van de Doorstroomtoets!

De eindtoets is de afgelopen weken door tienduizenden scholieren gedaan, maar hoe goed scoren volwassenen? Giorgio Hokstam en Ingrid Jansen namen de proef op de som!

De uitslag
Tijdens de ochtendshow Goedemorgen 100% NL maakten Giorgio & Ingrid gisteren de officiële doorstroomtoets en vandaag kregen ze de uitslag. Onder toeziend oog van IEP, een van de aanbieders van deze toets, beantwoordden ze vragen over rekenen, taal en spelling.

Vanochtend kregen Giorgio & Ingrid de uitslag van de doorstroomtoets te horen van Janneke Helsloot van het IEP. Ingrid bleek iets meer moeite te hebben gehad met spelling in de tegenwoordige tijd, Giorgio had dat met de verleden tijd. Rekenen was voor beide dj's lastig, al had Giorgio zich daar van tevoren al voor ingedekt omdat hij dyscalculie heeft.

Maar wie heeft de toets nu beter gemaakt? ...Overall gezien maakte Ingrid de doorstroomtoets net iets beter dan Giorgio! Corrector Janneke van het IEP had nog wel een advies voor de dj's: "Met deze resultaten kunnen jullie prima naar de middelbare school, maar voor jullie luisteraars is het fijner dat jullie gewoon radio blijven maken, want daar zijn jullie hartstikke goed in."

Gevolg: Een dansende Ingrid in de studio en een teleurgestelde Giorgio die een hertelling eist. Kortom, het is maar goed dat ze radio-deejays zijn geworden en geen wiskundedocenten.

De reactie van Giorgio en Ingrid zie je hieronder!

 

 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error