Nieuws Nieuws
Dweilorkest900x500.png
| Nieuws

100% Trots op onze schaatsers

Soms hebben we een beetje een hekel aan de winter, de kou en bijbehorende buien, maar het positieve van de winter is natuurlijk het schaatsen. Lekker op de bank onder een dekentje onze Nederlandse schaatsers op de voet volgen, of misschien wel net als 100% NL LIVE in het Thialf stadion.  


Het was een mooi schaatsweekend! De sfeer zat er lekker in met het 100% NL Dweilorkest, wat hebben we gezongen en gefeest… Want er was zeker wel iets te vieren, de Nederlanders hebben zeer goed gepresteerd. Helaas kon dit niet altijd omgezet worden in goud, maar na de vele zilveren plakken, was de zondag er één met een gouden randje.


Antoinette de Jong pakte verrassend het goud op de 3000 meter. Later op de middag deed Sven Kramer hetzelfde op de 5000 meter. Een opmerkelijke prestatie aangezien hij zich vrijdag nog afgemeld had voor de ploegenachtervolging vanwege een luchtweginfectie.


,,Ik ben supertevreden, het ging boven verwachting'', zegt Kramer voor de camera’s van de NOS. ,,Ik ben blij dat ik het advies heb opgevolgd om vrijdag en gisteren niet mee te doen. Ik liep toch een beetje te kwakkelen. Daardoor was ik vooraf helemaal niet zeker dat ik weer zou gaan winnen.''


Daarmee kwam er een mooi eind aan een super gezellig oud Hollands schaatsweekend. 100% NL is trots op alle Nederlandse schaatsers!

Hazes_nieuw.jpg
|

Win kaarten voor André Hazes!

pop.jpg
| De Ochtendshow met Lars

Deze artiesten komen deze week naar de studio!


Nieuwtjes ontvangen?