Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Donderdag 19 December 2019

André Hazes, Rolf Sanchez & Emma Heesters op de line-up van Dutch Valley

De organisatie heeft de line-up van Dutch Valley bekend gemaakt. O.a. Anouk André Hazes, Tino Martin en Jan Smit zijn aanwezig tijdens het jubileum festival op 9 augustus.

Namens de organisatie roemt woordvoerder Rob Bout de komst van superster Anouk: 'Een primeur, want nooit eerder was Anouk bij ons te bewonderen. En dat op onze 10 verjaardag! Wij zijn ontzettend trots dat zij deze speciale editie extra luister komt bijzetten'. De marketing manager vult aan: 'Ook met de komst van André Hazes doen wij de grote schare Dutch Valley-fans zeker een groot plezier. En de speciale 10 years show van Broederliefde op ons hoofdjubileum wordt zonder twijfel ook heel bijzonder'.

Naast Anouk, André Hazes (met band) en Broederliefde zullen o.a. feestfenomeen Snollebollekes, Tino Martin, Jan Smit, Kris Kross Amsterdam, Josylvio, Rolf Sanchez, FeestDJRuud XXL, Dopebwoy en Emma Heesters te horen en te zien zijn op de 10e verjaardag van Dutch Valley. Woordvoerder Bout over de jubileumeditie: 'Het festival heeft zich de afgelopen 10 jaar ontpopt tot de grootste en gezelligste muzikale kermis van het Nederland. Daar zijn we trots op en we zullen die reputatie zeker waarmaken aankomende zomer. De bezoekers kunnen veel entertainment en vuurwerk verwachten van al onze artiesten.'

Lange Frans zal het festival voor de 5e keer gaan presenteren en daarom belde Stephan hem op.  'Dutch Valley podium is gewoon heel fijn. Het is buiten, het is gezellig. Een keur aan Nederlandse toppers die het podium daar verblijden met hun aanwezigheid', alsdus Lange Frans.  Zelf staan ze ook nog op het podium. "Wij spelen een mooie set op het hoofdpodium, dat wordt fantastisch. We gaan een speciale Lange Frans en Baas B Dutch Valley Set klaar zetten. Misschien dat we nog wel wat interessante gasten uit het verleden erbij gaan halen'. 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error