Nieuws Nieuws
Barbie.jpg
| Showbizz

Barbie biedt excuses aan

Vorige week haalde Barbie nogal hard uit naar haar ex Michael. Ze beschuldigde hem onder meer van mishandeling waar de kinderen bij waren, van afpersing en dat hij medeplichitg was van Barbie haar zelfmoordpoging. Samantha wil hiervoor haar excuses aanbieden.


Micheal liet het niet zitten bij het bericht van Samantha, maar sloeg keihard terug met schokkende onthullingen over Barbie. Zal Michael het na dit bericht Barbie allemaal vergeven..?


Op Instagram laat ze weten dat ze er spijt van heeft en daarvoor sorry wil zeggen. “Lieve familie en vrienden, ik wil jullie allemaal bedanken dat jullie me zo erg steunen in deze moeilijke tijd, het valt allemaal niet mee. Ook vooral m'n ouders, zonder jullie had ik niet gered en ook m'n lieve tante Bollie, Sandra, Joke, Karin, Ida, Silvana, Kimberley, Nancha, Bram, Nawfal, Dennis en Shir, gekke Peter en Rolf, dankzij jullie steun houd ik mezelf op de been. En ook Michael en Naomi, ondanks alles wat er gezegd is hebben het uitgepraat. Alles voor de kids en we beginnen met een schone lei. Jullie ook bedankt voor alle steun voor Milano. Weet dat het soms haat was maar hoop dat we met zijn allen door 1 deur kunnen. Dit wilde ik even kwijt.”


 

Foto-Hans-Klok.jpg
|

Hans Klok wil het bijleggen met Ilse DeLange

Tjitske Reidinga.jpg
|

Tjitske Reidinga en Elise Schaap in nieuwe film Linda de Mol


Nieuwtjes ontvangen?