Nieuws Nieuws
gtst-logo.png
| Televisie

Ben jij de allergrootste GTST-fan?

Deze week gaat Lindo in de Ochtendshow op zoek naar de grootste Goede Tijden Slechte Tijden fan! Hoeveel weet jij nog over Anita de grote liefde van Rik de Jong en de moeder van Rikki of over de keiharde zakenman Ludo Sanders? Doe mee met de quiz en maak kans om als superfan in het GTST Magazine te komen staan... 


GTST Magazine
Elk jaar heeft de trouwe GTST-fan het maar wat zwaar tijdens de zomerstop! Dit jaar wordt het gemis ietsjes verzacht met de komst van het GTST-magazine! Het magazine is deels door de acteurs zelf samengesteld. Zo is Everon Jackson Hooi (Bing) hoofdredacteur en schrijven Dilan Yurdakul (Aysen) en Babette van Veen (Linda) columns. Ook verschijnen er dubbelinterviews van huidige GTST'ers met oud-acteurs uit de serie en worden er backstagebeelden gepubliceerd.


Wat moet je doen?
Laat hieronder je gegevens achter en houd elke ochtend je telefoon in de gaten! Belt Lindo jou? Dan speel je mee met de quiz. Heb je aan het einde van de week de meeste punten gescoord? Dan sta jij binnenkort als superfan in het magazine!

Doe mee Mail icon
Barry-Paf.jpg
|

Barry Paf invaller op 100% NL!

jeroen van der boom_toppers.jpg
| Nieuws

Wil jij het 06-nummer van Jeroen van der Boom?


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?