Nieuws Nieuws
| Video

Dilemma's met... Lars & Koen

NIET IN PANIEK RAKEN maar deze week doen we het nét ietsjes anders met de dilemma’s op dilemmadonderdag… Deze week leggen namelijk niemand minder dan onze 100% NL DJ’s Lars Boele en Koen Hansen de dilemma’s aan elkaar voor.


Beiden moeten om de beurt vragen aan elkaar stellen MAAR wat ze nog NIET weten is welke vraag dat gaat zijn. Ze vissen de vragen namelijk letterlijk uit de ‘hoge hoed’ zonder te weten wat er op het papiertje staat en dat levert soms awkward situaties op!

Ga dat zien in de video hierboven!

NU je toch bezig bent... kun je meteen de dilemma's met Gers Pardoel hieronder bekijken. Vinden we leuk!


 
| Video

Dilemma's met... Gers Pardoel

Deze zomer is Gers Pardoel van plan een nieuw album te releasen, dat vertelde hij eerder in De Ochtendshow met Lars. Ook zou hij meedoen met Beste Zangers, maar dat ging niet door... Genoeg redenen om Gers Pardoel nog een aantal lastige dilemma's voor te leggen! 

Gers Pardoel is bekend van zijn tracks Ik Neem Je Mee, Bagagedrager, Louise en zijn nieuwe single 'Anne'. In België gaat hij keihard, want zijn eigen show is al een keer uitverkocht en hij heeft net een extra concert aangekondigd in de Lotto Arena. Nu werd hij op de welbekende zitzak gezet en kreeg hij dilemma's voorgelegd... 'Altijd hinkelen' of 'altijd kruipen' en de keuze 'coach bij The Voice of Holland' of 'jurylid bij Idols'. 

Benieuwd wat ze gaan kiezen? Check de video hierboven! 

Dilemma's met André van Duin
Benieuwd naar de vorige dilemma's? Die waren met André van Duin! Bekijk ze hieronder. 

 

Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?