Nieuws Nieuws
GuusMeeuwis_SHOWdag1_Ziggodome_credits_BartHeemskerk_54_HQ.jpg
| Muziek

Guus Meeuwis duikt de studio in met Sunnery James & Ryan Marciano

Guus Meeuwis werkt aan een nummer met Sunnery James en Ryan Marciano. De samenwerking tijdens afgelopen editie van De Vrienden van Amstel Live beviel hem zo goed dat hij een gezamenlijk nummer met de twee Amsterdamse dj's wel ziet zitten. "We zijn in de studio geweest met Ryan en Sunnery", vertelde de zanger woensdagochtend. "We zijn lekker creatief bezig."

De Brabander stond afgelopen maand al met de Amsterdamse dj's op het podium tijdens De Vrienden van Amstel Live. Hij geeft echter zelf aan dag samen de studio induiken toch iets anders is dan dat er een remix wordt gemaakt van een bestaand nummer, doelend op de versie die James en Marciano maakten van zijn liedje Je moet het voelen. "Als je echt samen gaat schrijven, dan maak je echt iets met z'n drieën", aldus de zanger. 


"Het ligt nog op de tekentafel, maar het was heel leuk om met ze te werken", onthult Guus. Wanneer de track verschijnt, is nog niet bekend. Hij geeft aan dat het wel een Nederlandstalig liedje wordt. "Kijken of dat lukt. Het is natuurlijk wel vaker geprobeerd, maar je weet niet of het lukt, hè?" Ook laat de zanger weten dat hij in de aanvang naar zijn concertreeks Groots met een zachte G in juni nog "het een en ander laat horen".

Genomineerd voor de 100% NL Awards
Wist je dat Guus Meeuwis ook genomineerd is voor de 100% NL Awards? Maar liefst voor 4 Awards! Je kunt nog stemmen tot woensdag 6 februari 17:00 uur. Klik hier om te stemmen!




 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


Mijn eerste werkdag van 2019 begint heel leuk: in maar liefst 4 categorieën genomineerd voor een @100pnl Award! #stemmenmag #vinnikleuk #linkinbio


Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis) op




Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?