Nieuws Nieuws
blofpersfoto.png
|

In 2019 nog geen nieuw album van BLOF

Het is één van de grootste bands van Nederland, ze hebben hun eigen festival en zijn ambassadeurs van de provincie Zeeland. Daarnaast scoorden ze in 1998 een grote hit met Liefs Uit Londen en dat deden ze bijna 20 jaar later nog eens dunnetjes over met Zoutelande, BLØF! Lars was afgelopen vrijdag te gast op Appelpop en sprak daar met Paskal, Bas, Peter en Norman!


Vliegende Vrienden
Op 14 en 15 december keert BLØF terug in Ahoy, de eerste grote concertzaal waar ze ooit als band optraden tijdens Vrienden van Amstel Live. Drummer Norman zat toen nog niet in de band maar genoot als bezoeker, met een biertje in zijn hand, wel van de show.


Dit weekend treedt BLØF samen met Chef’ Special op tijdens Vliegende Vrienden en dat wordt een drukke boel op het podium. Er staan maar liefst twee drumstellen, heel veel gitaarversterkers en twee piano’s.

Nieuwe muziek
Het laatste album van BLØF, waar ook de zomerhit Zoutelande op stond, komt alweer uit 2017 dus is het hoogtijd voor nieuwe muziek. “Er komen denk ik sowieso wel twee nieuwe singles. Een album zit er nog niet in, dat gaat in 2020 komen”, aldus de mannen.


Groepsapp
Net als veel vriendengroepen heeft BLØF ook een groepsgesprek op Whatsapp, en die heeft een opvallende naam: ‘BLØF en de draak’. “De tweekoppige draak is ons management. Die beschouwen we echt als onderdeel van de band en daar bespreken we veel mee”, vertelt Paskal.

Win kaarten voor een 100% NL concert
Tijdens de Top van de Nederpop maand win je bij 100% NL kaarten voor verschillende concerten. Deze week kun je kaarten winnen voor het kerstconcert van OG3NE! Wil jij hierbij zijn? Klik hier en wie weet ben jij erbij in december!

Waylon nieuwsbericht.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: Een dag vol liefde in BN'er land

Nick en Simon (1).jpg
| Evenementen

Nick & Simon gaan weer touren!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?