Nieuws Nieuws
190308_Jan Smit Gouden Plaat 100pnl 01.jpg
| Muziek

Jan Smit overhandigt Gouden Plaat aan 100% NL

Er was vandaag onverwacht bezoek in de studio! Niemand minder dan Jan Smit kwam Patricia en Barry verrassen tijdens hun show. En wel met een heel speciaal cadeau, namelijk: een Gouden Plaat!

De zanger kwam spontaan langs om deze te overhandigen tijdens De Barry Paf Show. Jan is 100% NL dankbaar voor het draaien van zijn nummers. "Ik ben eens na gaan denken. Waarom zijn de liedjes van mijn laatste CD nou een succes? Dan kom je al snel uit bij de mensen die ze draaien. En dat zijn jullie!", aldus Jan Smit.

Voor zijn album Met Andere Woorden ontving hij deze Gouden Plaat, waarvan er nu drie exemplaren bestaan. Jan heeft namelijk speciaal voor 100% NL een extra plaat laten maken 'voor de dragers van het 100% NL-schip'. "Als dank voor wat jullie voor mij gedaan hebben!" Nou Jan, graag gedaan. We draaien je nummers maar al te graag!

De Barry Paf Show
Barry Paf hoor je iedere werkdag tussen 6:00 en 10:00 uur op 100% NL. Met zijn bruisende energie, terugkerende items en herkenbare stem, is Barry je vriend in de ochtend! Hij sleept je door de files heen en zorgt er voor dat jouw dag met een glimlach begint. Barry doet dit natuurlijk niet in zijn eentje, maar met zijn gezellige sidekick Patricia! Meer informatie? Klik hier!

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?