Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Donderdag 18 Juni 2020

JURK! is terug van weggeweest!

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven treden na 6 jaar weer voor het eerst op in De Tuin van 2020! Op 8 en 9 augustus staan de mannen beide dagen 3 keer op het podium voor maximaal honderd mensen!

In 2014 stond JURK voor het laatst op het podium in een uitverkocht Paradiso. Nu zijn ze klaar voor een comeback, 10 jaar na hun eerste album Avondjurk. "We staan te popelen om ons oeuvre weer op te poetsen”, vertelt Dennis aan BuzzE.

Afgelopen jaren zagen we Jeroen en Dennis in de tv-series Smeris en Draadstaal, maar toen zijn ze nu weer klaar voor het podium. “Toen ik werd gebeld of we met JURK! wilden meedoen aan ‘De tuin’ was ik gelijk enthousiast. Ik vind het echt heel leuk, het zijn bijna een soort privéconcerten. Echt heel intiem, dat lijkt me heel interessant. Dennis wilde natuurlijk wel eerst even weten wat het zou verdienen”, grapt Jeroen.

Ook Dennis was enthousiast, "In deze coronatijd was ik aan het opruimen en kwam ik in mappen op mijn computer allemaal oude filmpjes tegen. Toen dacht ik: damn, het was zo leuk die tijd. Maar ja, er kwam even een politieserie tussen.”

Op dit moment blijft het nog bij twee optredens, maar de mannen sluiten niet uit dat ze vaker te zien zullen zijn. "Maar dan moeten we wel eerst een nieuwe cd maken”, vindt Jeroen.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error