Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Vrijdag 3 Mei 2024

Giorgio & Ingrid vieren 100ste uitzending!

Hoor je dat? Dat is het geluid van de 100e uitzending van Giorgio & Ingrid! Met een grote glimlach op hun gezichten en een kopje dampende koffie in de hand, zitten Giorgio & Ingrid iedere ochtend achter de microfoons klaar om wakker te worden met de luisteraars van 100% NL!

HIEP HIEP HOERA! De 100e uitzending van Giorgio & Ingrid is een feit! Met een grote glimlach op hun gezichten en een kopje dampende koffie in de hand, zitten Giorgio & Ingrid iedere ochtend achter de microfoons klaar om de luisteraars van 100% NL te laten ontwaken! Of je nu in de file staat, je ontbijt klaarmaakt of nog in bed ligt te luisteren, Giorgio & Ingrid zijn er altijd om je ochtend op te fleuren, en dat al 100 dagen lang.

Giorgio & Ingrid trakteren
Maar wacht, er is meer! Om deze speciale gelegenheid te vieren, besloten Giorgio & Ingrid dat het niet alleen om hen mocht draaien, maar ook om jou, onze geweldige luisteraars! Daarom krijgen de 100 luisteraars die als eerste bij de ingang van Dierenpark Amersfoort staan een GRATIS TICKET! Geniet samen met jouw gezin, vrienden of familie van een welverdiend dagje uit! 

Hoe je deze GRATIS ticket bemachtigd? Luister goed naar Goedemorgen 100% NL en luister naar het codewoord dat je bij aankomst moet vertellen! 

De Algemene Spelvoorwaarden zijn in te zien en te downloaden via deze link.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error