Nieuws Nieuws
| Showbizz

Nicolette Kluijver geloofde niet dat ze tbc had

Nicolette Kluijver heeft “nooit geloofd” dat ze tuberculose had. Dat vertelt de presentatrice, bij wie uiteindelijk een voorstadium van longkanker werd vastgesteld, woensdagavond in Van der Vorst ziet sterren. In RTL Boulevard was dinsdag een fragment uit het interview te zien.


“Uit het biopt kwam dat het geen kanker was. Toen heb ik een tuberculosetest gedaan en daar kwam uit dat ik tbc had”, zegt Nicolette in het eerste uitgebreide interview over haar ziekte en herstel. “Omdat die vlek niet groter werd of kleiner werd, moest het iets zijn. Gek genoeg heb ik nooit geloofd dat ik tuberculose had. Had ik wel, maar ik wist dat dit kanker was op de een of andere gekke manier.”


Nicolette barst in tranen uit als ze vertelt over het moment waarop ze te horen kreeg dat ze longkanker had. “Twee weken later zat ik bij dezelfde longarts die me had weggestuurd: “We hebben heel slecht nieuws, het is longkanker”. Het enige wat ik kon denken was: ik heb het jullie allemaal gezegd, een halfjaar lang heb ik het jullie gezegd.”


Foto: William Rutten

Najib Amhali2.jpg
| Nieuws

Najib Amhali keert terug in theater

toprak (1).png
| Nieuws

Toprak Yalçiner onthult geslacht baby!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?