Nieuws Nieuws
Lars-maan.jpg
|

Nieuw album Maan volledig in het Nederlands

Ze schijnt tussen de sterren, won in 2016 The Voice of Holland en kreeg afgelopen jaar een award van 100% NL; niemand minder dan Maan was vanmorgen te gast in de Ochtendshow met Lars! Na het winnen van The Voice of Holland in 2016 ging ze een glansrijke carrière tegemoet, zo bracht ze meerdere nummers uit, waaronder Blijf Bij Mij en Jij Bent De Liefde. Maan mocht zeker niet ontbreken tijdens de Top van de Nederpop maand,  ze genoot van een heerlijk ontbijtje in de 100% NL studio.


Nieuw album
In februari gaat Maan voor de derde keer op clubtour maar eerst is ze druk bezig met het afronden van haar nieuwe album. Ze bracht nog een leuk nieuwtje mee naar de studio; op het album staan acht nummers, en het is helemaal in het Nederlands. Voor het schrijven van de liedjes krijgt Maan hulp van veel bekende artiesten, waaronder niemand minder dan Anouk.


Ontmoeting met Tony Junior
Ook privé gaat het goed met Maan. De zangeres kent haar vriend Tony Junior inmiddels een jaar, maar Lars vraagt zich af hoe ze elkaar eigenlijk hebben ontmoet? “We hebben elkaar voor het eerst gezien op Mysteryland, maar daarvoor hadden we wel al contact via Instagram”, vertelt Maan.


Junior Songfestival
Deze week kwam het leuke nieuws naar buiten dat Maan in de jury zit van het Junior Songfestival. Daar heeft ze super veel zin in en het leuke is dat ze zelf ook ooit mee heeft gedaan. Toen Maan 12 jaar was deed ze samen met een aantal vriendinnen mee en kwam ze tot de laatste 70. “Heb er heel veel zin in, vind dat super tof!” aldus Maan. 


Win kaarten voor een uniek 100% NL concert
Tijdens de Top van de Nederpop maand win je bij 100% NL kaarten voor een uniek concert. Deze week kun je kaarten winnen voor een intiem concert van Ilse DeLange én maak je kans op haar nieuwe album. Wil jij hierbij zijn? Klik hier en wie weet sta jij binnenkort wel oog in oog met een van de beste zangeressen van Nederland!
 

Ukkie en Flukkie kennen elkaar een jaar, love you spruit 💞


Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op|

Nieuw album Maan volledig in het Nederlands

20190213-100NL-De-Nederpop-Knop-Thumbnail-ZV.png
|

René Froger: "Ik zou de hele dag geld tellen"

Patricia-tas.jpg
| Lifestyle

Dagboek van een moeder: Wil je met me trouwen?


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?