Nieuws Nieuws
Guus_ontbijt.jpg
| Showbizz

Tweede kookboek van Guus komt in november!

In 1995 brak hij onder begeleiding van Vagant door met het nummer Het Is Een Nacht, naast zanger kennen we ‘m ook als teamcaptain van Ik Hou Van Holland en jurylid van The Voice of Holland en hij heeft ook nog eens een eigen kookboek geschreven. Inmiddels zijn we meer dan vijftien albums en vele Groots met een zachte G concerten verder en nog steeds genieten we elke dag van zijn muziek, Guus Meeuwis! Vanmorgen was hij al vroeg uit de veren om te ontbijten bij Lars in de 100% NL studio en dat was een gezellige boel!


Theatertour Geluk
De Theatertour Geluk van Guus is net begonnen en Lars vroeg zich af wat mensen daarvan kunnen verwachten. “Een leuk avond vullend programma die draait om geluk, eigenlijk is de bedoeling van de show dat mensen uiteindelijk om rond half 12 compleet gelukkig naar huis gaan”, aldus Guus.


Koningsdag in Australië?!
Guus viert aankomende Koningsdag niet in Nederland maar in Australië! Vorig jaar is er iemand vanuit Australië geweest die een Facebook actie is begonnen genaamd haal Guus naar Australië. Op de actie waren zoveel reacties, dat Guus naar Sydney gaat om een geweldig concert te geven in The Big Top.

Een tweede kookboek
Deze week kwam er leuk nieuws namelijk dat er een tweede kookboek van Guus komt. Het tweede kookboek ‘Het jaar van Guus en Dick’ is in November te verkrijgen. In het kookboek staan de lekkerste gerechten voor leuke momenten in het jaar zoals Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag etc.


Win kaarten voor een 100% NL concert
Tijdens de Top van de Nederpop maand win je bij 100% NL kaarten voor verschillende concerten. Deze week kun je kaarten winnen voor het kerstconcert van OG3NE! Wil jij hierbij zijn? Klik hier en wie weet ben jij erbij in december!

|

Guus over zijn nieuwe kookboek

Waylon nieuwsbericht.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: Een dag vol liefde in BN'er land

Nick en Simon (1).jpg
| Evenementen

Nick & Simon gaan weer touren!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?