Nieuws Nieuws
Waylon - Website foto.png
| Nieuws

Waylon door naar de finale!

Yes! Waylon is door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!


Donderdagavond vertegenwoordigde hij Nederland in de tweede halve finale van het Songfestival in Lissabon. De zanger keerde met een finaleticket op zak terug in zijn hotel alsof hij de winst van het liedjesspectakel al had binnengesleept. Dolgelukkig stond hij op straat met een fles champagne te spuiten. 


Het werd gisteravond lang spannend gehouden, want Nederland werd pas als 10e en dus laatste land opgenoemd in het lijstje van finalisten. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel, maar met goed resultaat! Waylon vertelde dat hij "er nooit aan twijfelde" of hij de finale zou halen, maar dat het op het laatste moment toch nog spannend werd. "Zenuwslopend" was het enige woord dat hij voor de bekendmaking kon vinden. "Dit was niet per se goed voor mijn hart. Je wordt gewoon gek." Hij vond zijn optreden in de liveshow het beste van alle keren dat hij zijn act tot nu in Lissabon opvoerde.


In de green room had Waylon steun aan zijn vriendin Bibi Breijman. Ook zij beleefde en bekendmaking intens. "Ze was door het dolle heen", verklapte Waylon. Ondanks dat Bibi momenteel zwanger is, heeft ze het grote spectakel gelukkig niet hoeven missen. 


De finale kijk je zaterdagavond om 20.30 uur op NPO 1, waar Waylon als 23e van de 26 landen aan de beurt is. Kijk hieronder welke 26 landen het zijn.


Oostenrijk, Estland, Cyprus, Litouwen, Israël, Tsjechië, Bulgarije, Albanië, Finland, Ierland, Noorwegen, Servië, Denemarken, Moldavië, Australië, Hongarije, Zweden, Slovenië en Oekraïne


 

Marco FB.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: BN'ers gaan 10 jaar terug in de tijd

Barry metro.png
| Video

VLOG: Een kijkje in het leven van Barry Paf


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?


‚Äč