Film en TV

De laatste nieuwtjes en leuke winacties!


Victor Mids 1.jpg
| Televisie

Rico Verhoeven in het nieuwe seizoen Mindf*ck

Victor Mids maakt het onmogelijke weer waar in het nieuwe seizoen van Mindf*ck. Victor gaat ook dit seizoen weer langs verschillende bekende Nederlanders, zullen ze het dit seizoen wel begrijpen..?

Niets is wat het lijkt
In de eerste aflevering ondervindt André van Duin hoe Victor zijn hersenen en zintuigen voor de gek kan houden als de twee samen een bijzondere taart bakken. Daarna worden ook Rico Verhoeven, Ellie Lust, Dominic Seldis, René Mioch en Chantal Janzen meegenomen in zijn wereld waar niets is wat het lijkt.

Ellie Lust
De altijd nuchtere Ellie Lust is in deze teaser duidelijk van slag: “Victor Mids, dat kan niet!” zegt de bekende woordvoerster van de Amsterdamse politie. Ook contrabassist Dominic Seldis en journalist René Mioch worden meegenomen in de wereld van de meesterillusionist, waar niets is wat het lijkt.

Johnny de Mol.jpg
| Televisie

Johnny de Mol keert terug bij SBS 6

Johnny de Mol keert in de zomer weer terug naar SBS6, waar hij een driejarig contract heeft getekend. Sinds 2013 werkte de Mol voor RTL.

“Ik heb hele fijne jaren bij RTL 4 achter de rug en ik ben dankbaar voor alle kansen die ik daar heb gekregen”, zegt Johnny, die bij RTL onder meer Holland’s Got Talent, Superkids en Johnny Into The Wild presenteerde. Hij neemt later dit jaar afscheid van RTL met de nieuwe vrijdagavondshow The Talent Project, een nieuwe talentenjacht die hij samen met Yolanthe Sneijder-Cabau presenteert.

Waar is de Mol
Na zijn overstap bij SBS6 gaat Johnny het programma waarmee hij ooit zijn presentatiedebuut maakte weer terug op de buis brengen. Van de acht reisgenoten die hij dit seizoen mee neemt naar een ver land kan Johnny alvast één naam verklappen. "Ik heb Patrick Kluivert gevraagd samen met zijn zoon Shane. Hij wil graag iets doen voor het albinoproject in Afrika. Misschien kan Justin, die bij Ajax voetbalt, ook mee. Dat zou een fantastisch groepje zijn, waarmee je zelfs wel twee afleveringen kan maken. Maar Patrick zelf is al geweldig. Ik vroeg hem en hij was meteen enthousiast."

 

williamrutten_ittakes2.jpg
| Televisie

Dit zijn de nieuwe kandidaten van It Takes 2

RTL 4 heeft een foto van de nieuwe kandidaten van It Takes 2 gepost! Alleen moet je wel HEEL goed kijken om te zien welke deelnemers er dit jaar zijn. Onder de foto wordt dan ook flink gespeculeerd.

Zo worden Bert van Leeuwen, Marieke Elsinga, Erland Galjaard, Robin Martens, Dionne Slagter, Leo Alkemade en Jörgen Raymann genoemd in de comments.

Maar of zij het daadwerkelijk ook écht zijn, wordt later bekendgemaakt... 

Nieuwsbrief ontvangen?