100% NL Oranjemaand

Wij houden van oranje!

App de hele maand april ‘KONING’ naar de studio en maak kans op toffe prijzen! Je kunt iedere dag meespelen met het Koningsrad. Ook hoor je tijdens deze Oranjemaand bijzondere, spraakmakende, schokkende of juist mooie momenten uit de Nederlandse geschiedenis voorbij komen. Genoeg reden om te luisteren, toch? 

Hoe werkt het Koningsrad?
App het woord 'KONING' met de 100% NL-app naar de studio. Kom je in de uitzending en beantwoord je de Oranjevraag goed? Dan mag je een draai geven aan het Koningsrad, om te bepalen welke prijs je wint. Op dit rad staan de acht bekendste leden van het Koninklijk Huis: Koning Willem Alexander en Koningin Maxima, de prinsesjes, maar bijvoorbeeld ook Prinses Beatrix. 

Prijzen
De Koning: €100,- en kaarten voor THIS IS HOLLAND de 5D Flight Experience & een Oranje Pakket*. 
De andere familieleden: THIS IS HOLLAND de 5D Flight Experience & een Oranje Pakket*. 
*Het Oranje Pakket bestaat iedere keer uit andere prijzen. Laat je verrassen!

Wanneer kan ik mee doen?
Via de radio:
Het Koningsrad wordt doordeweeks gespeeld bij Barry (06:00-10:00), Chantal (16:00-19:00) en Stephan (19:00-21:00). In het weekend heb je bij Martijn (09:00-13:00) en Colin (13:00-17:00) kans om mee te spelen. Stuur dan het woord 'KONING' naar de studio via de gratis 100% NL-app, doe mee met het spel en win een van bovenstaande toffe prijzen!

Stuur nu via de 100% NL app 'KONING' naar de studio en maak kans op een van deze toffe prijzen!


Via social media: Ook via onze socialmediakanalen maak je kans! De komende maand posten we leuke winacties, maar óók hints voor de Koningsvragen die je moet beantwoorden na een draai aan het Koningsrad. Iedere dag vind je in de Instagram Story van 100% NL een nieuwe hint. Volg 100% NL op Instagram en Facebook en houd de pagina's in de gaten!

Extra kans maken?

Wil je extra kans maken op tickets voor This Is Holland? Laat hieronder je gegevens achter!

Doe mee Mail icon

Algemene & Aanvullende voorwaarden en privacyverklaring

Voor alle acties gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacyverklaring van RadioCorp B.V.

Aanvullende voorwaarden:

  • Zwangere vrouwen, kinderen onder de 102cm en jonger dan 4 jaar mogen niet plaats nemen in The Flight Experience.
  • Het e-ticket is niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket of anderszins inwisselbaar.
  • Het e-ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
davina michelle 01.jpg
| Muziek

Met deze cover eert Davina Michelle overleden dj Avicii

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis

THIS IS HOLLAND: The Ultimate 5D Flight Experience

Riemen vast... En vliegen maar! Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Bij THIS IS HOLLAND kan het! Ervaar een spectaculaire 5D vliegervaring langs vele bijzondere locaties van Nederland, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert! De totale Experience duurt in totaal 45 min- 60 min en bevat vier shows waaronder de Flight Experience van 9 minuten. Are you ready to fly?