100% NL Vakantietour met Lars

Vijf dagen vanaf verschillende vakantieparken!

Voordat Lars bij de radio kwam had hij al meerdere baantjes gehad maar Lars had nog één grote wens: een kijkje nemen op een vakantiepark! Maandag nodigde Jos van Roompot Vakanties Lars uit om vijf dagen lang mee te lopen op verschillende vakantieparken. Dat kon Lars natuurlijk niet weigeren en daarom zendt Lars in de week van 30 april t/m 4 mei uit vanaf vijf verschillende vakantieparken om jouw dat ultieme vakantiegevoel te geven!

Lars zal tijdens De 100% NL Vakantietour met Lars  meekijken met wat er eigenlijk allemaal op een Roompot vakantiepark te doen is en jij kunt erbij zijn! Hiernaast kun je precies zien op welke vakantieparken Lars aanwezig is en via Roompot.nl kun je natuurlijk nog snel je vakantie boeken.  Mocht dat niet lukken dan hoef je natuurlijk niks te missen. Via de website, Facebook, Instagram en YouTube houden we je van alles op de hoogte!

Win een weekendje weg met jouw 100% vakantiekiekje!

Tijdens de 100% NL Vakantietour met Lars maakte je ook kans op een weekend weg voor 6 personen bij Roompot Vakanties. Danielle Gouverneur stuurde de onderstaande foto in en won daarmee! 

Win een weekendje weg met jouw 100% vakantiekiekje!

Dag 1: Lars aan het bakken geslagen!

Dag 2: Lars in de bediening!

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties een van de grootste vakantieaanbieders in Nederland. Bij Roompot kun je terecht voor zowel bungalowparken als campings, waarvan de meeste zijn gelegen in Nederland, België en Duitsland. Roompot Vakanties is er voor iedereen: of je nu een kampeerplaats zoekt op een knusse camping in de duinen, een gezellig chalet op een echt familiepark of gaat voor rust en ruimte in een luxe villa midden in de bossen, er is voor ieder wat wils. In alle gevallen zorgt Roompot ervoor dat hoe je je vakantie ook beleeft, het altijd “Samen Genieten” is! Meer info vind je op www.roompot.nl!


‚Äč