De Vakantieupdate!

Hoewel we midden in de winter zitten wordt het wel alweer tijd om te kijken naar een bestemming voor het komende jaar. Heb je nog geen idee waar je op vakantie gaat dit jaar? Dan gaan we je samen met VakantieXperts een handje helpen!

Elke zaterdag hoor je bij Martijn La Grouw de Vakantie Update. Hierin geven de ReisXperts je informatie over de leukste bestemmingen en tips voor de mooiste reizen. Daarnaast hebben we ook nog een leuke verrassing voor je. Aan het eind van elke maand maak je kans op een reischeque t.w.v. € 449,-!

Ik wil die reischeque winnen, wat moet ik doen?
Aan het eind van elke maand zal de ReisXpert een bestemming beschrijven en jij als luisteraar moet raden om welke bestemming het gaat. Weet je het goede antwoord? Laat het dan weten via een gratis APP'je naar de studio en wie weet win jij die reischeque t.w.v. € 449,-!

Vakantie Update: Australië

Vakantie Update: Tanzania

Vakantie Upate: Stedentrips

Vakantie Update: Zuid-Afrika

Vakantie Update: Canarische Eilanden

Vakantie Update: Cruise vakantie

Vakantie Update: Aruba, Bonaire en Curaçao

Vakantie Update: Verenigde Staten

Vakantie Update: Turkije

Vakantie Update: Griekenland

Vakantie Update: Spanje

Algemene voorwaarden en privacy verklaring

Voor alle acties gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de Privacy verklaring van RadioCorp B.V.

Aanvullende Voorwaarden Reischeque:

 • De Giftcard is in te wisselen bij alle reisbureaus van VakantieXperts, nog niet op VX.nl.
 • De Giftcard is niet inwisselbaar voor contanten en niet herlaadbaar.
 • De Giftcard is niet te gebruiken voor het betalen van D-deals-arrangemenenten.
 • Het saldo hoeft niet in één keer gebruikt te worden.
 • De Giftcard is geldig tot 2 jaar na uitgiftedatum (de datum van de eerste opwaardeertransactie).
 • Het saldo en de uitgiftedatum zijn op te vragen via de QR-code, via VX.nl/giftcard en in alle reisbureaus van VakantieXperts.
 • Het is niet mogelijk om extra vakantietegoed op een bestaande kaart te zetten. Als er geen tegoed meer op de kaart staat, vertegenwoordigt deze geen waarde meer.
 • VakantieXperts is op geen enkele manier aansprakelijk voor diefstal, verlies, beschadiging, vervalsing of misbruik van deze Giftcard.
 • VakantieXperts behoudt zich het recht voor om - bij vermoeden van misbruik of diefstal - een Giftcard te weigeren en te blokkeren.
 • Indien een Giftcard beschadigd raakt, kan deze kosteloos worden geruild met eenzelfde tegoed, mits de desbetreffende codes nog leesbaar zijn.
 • VakantieXperts behoudt zich het recht voor om een betaling met een Giftcard te weigeren, indien betaling niet mogelijk is door een technische storing.

VakantieXperts

Elke reis is persoonlijk, want zoveel mensen zoveel (reis)wensen. Dat weet VakantieXperts als geen ander en daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor een droomreis op maat. Dankzij jarenlange expertise, een groot aanbod en persoonlijke service wordt alles precies geregeld zoals jij dat wilt. Met 225 reisbureaus door heel Nederland zit er altijd een VakantieXperts bij jou in de buurt, een mooie plek om samen die droomreis werkelijkheid te laten worden. Kijk op vx.nl voor het reisbureau bij jou in de buurt.