Lars voor één dag directeur van Phantasialand!

En jij maakt kans om daar bij te zijn!

Feest! Vrijdag 18 mei is Lars voor één dag directeur van het pretpark Phantasialand en jij maakt kans om daarbij te zijn! 

In Phantasialand beleef je met de hele familie topattracties en phantastische shows. Het prachtige park in Brühl, vlakbij Keulen, is tot in detail gethematiseerd en zorgt met de vele bijzondere attracties en spectaculaire shows voor het perfecte familie uitje! Aan Lars de taak om dit voor één dag in goede banen te leiden. Zal dat goed gaan...?

Ik wil naar Phantasialand, wat moet ik doen?
Geef je hieronder op en maak kans op een prinsheerlijke overnachting in het themahotel van 17 op 18 mei, mét een diner en een VIP behandeling voor twee personen! En dit allemaal met het gezelschap van Lars op 18 mei!

Daarnaast geven we t/m 18 mei verschillende keren kaarten weg voor Phantasialand via Facebook & Instagram. Houd onze sociale media kanalen dus goed in de gaten! 

Phantasialand
In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Er zijn spannende attracties voor de dapperen, gave rides voor de hele familie, en de kleintjes kunnen hun hart ophalen in de vele kinderattracties en het overdekte Wuze Town.

 

Let op! Houd er rekening mee dat je 17/18 mei beschikbaar bent om naar Phantasialand te gaan bij het winnen van de overnachting. De gewonnen prijs is voor twee personen. Eén van de twee winnaars moet 18 jaar of ouder zijn. Voor het diner dienen de winnaars zich tussen 18.00 en 18.30 uur te melden in het restaurant. 

Geef op! Mail icon

| Nieuws

Lars belt met de Winnaar van de VIP behandeling voor twee personen

De zes themagebieden van Phantasialand

De themagebieden van Phantasialand zijn van top tot teen in stijl: je waant je helemaal in een andere wereld! Van het zonnige en kleurrijke Mexico – met wildwaterbaan Chiapas - wandel je in enkele minuten naar Deep in Africa, waar de djembé's klinken en het Afrikaanse ritme je meevoert naar inverted coaster Black Mamba. Vanuit Afrika sta je vervolgens in een mum van tijd in Mystery, waar de nieuwste multi-lanceer-achtbaan Taron maar liefst 4 wereldrecords breekt! Vanuit daar loop je door naar Berlin, waar je je waant in het jaar 1900 en de 3d-attractie Maus au Chocolat de hele familie op muizenjacht laat gaan! Dan is er nog Fantasy, waar het voor jong en oud een groot festijn is in de vele (overdekte) attracties. En tot slot is er nog China Town, waar je geniet van verse noedels terwijl je je verbaast over de acrobatische kunsten op de open air bühne! Phantasialand heeft voor elk wat wils en je valt van de ene verbazing in de andere. Dat wil jij toch ook beleven?