Raad het apparaat!

Wat zie jij door het sleutelgat?

Vanaf 29 mei maak je bij 100% NL elke dag kans op de mooiste keukenapparatuur van Keuken Kampioen! Weet jij alles van huishoudelijke apparaten? Dan heb jij geluk! 

Elke dag laten wij je door het sleutelgat in onze keuken kijken. Weet jij welk apparaat je daar ziet? Laat het hieronder weten en wie weet ga jij er vandoor met het keukenapparaat dat je ziet!

De actie is inmiddels afgelopen, bekijk hieronder de opgaven en winnaars.

Eerdere opgaven

Hieronder de eerder gespeelde sleutelgat spellen plus de winnaars

Opgave maandag 29 mei 2017 

 Winnaar: Nathalie Klein Kalvenhaar uit Amsterdam

 

Opgave dinsdag 30 mei 2017 

Winnaar: Bastiaan Buitenkamp uit Enschede

 

Opgave woensdag 31 mei 2017

Winnaar: Bertina Verbeek uit 's Gravendeel

 

Opgave donderdag 1 juni 2017

Winnaar: Miranda Hensbroek uit Rijswijk

 

Opgave vrijdag 2 juni

Winnaar: Danny Jacobsen uit Nijmegen

Algemene voorwaarden

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen.

Keuken Kampioen

De keuken wordt vaak de gezelligste plek in het huis genoemd. Omdat deze plek zo bijzonder is, is het van groot belang om een nieuwe keuken uit te zoeken die perfect bij u en uw gezin past. Keuken Kampioen heeft het gehele proces van ontwerp tot en met de productie en montage van keukens zelf in huis.Topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs en een vakkundige eigen bezorg-, montage-, en servicedienst.

Loop er eens op uw gemak rond en verbaas u over de vele mogelijkheden. Combineer naar eigen wens kleuren, materialen, modellen, werkbladen en apparatuur. Maak uw keuze uit verschillende deurtjes, grepen, inrichtingen en accessoires. Onze deskundige en vriendelijke keukenadviseurs staan altijd voor u klaar.