Top van de Nederpop

Een maand lang een ode aan de Nederlandse popmuziek!

100% NL weet als geen ander welke muziek, zangers en zangeressen in Nederland aan de top schitteren. Hoewel je de liedjes dagelijks hoort op je radio, vinden wij dat deze juweeltjes wel eens wat extra aandacht verdienen. 100% NL staat daarom de hele maand september in het teken van De Top van de Nederpop!

Iedere dag een artiest in de studio
Bij Lars Boele is er iedere ochtend van september een bekende Nederlander te gast die wat (heeft) betekent voor de Nederlandse popmuziek. Denk bijvoorbeeld aan Ilse DeLange. Zij komt de maand aftrappen met een live optreden en ze zal vertellen over haar nieuw album. Maar ook Kraantje Pappie zal langskomen die op dit moment met ‘Liefde in de lucht’ bovenaan alle hitlijsten staat. En kan je je Doe Maar nog herinneren, die van 1978 tot aan 1984 heel Nederland op zijn kop zette? Dat is er één die absoluut thuishoort in de Top van de Nederpop! We blikken terug en kijken vooruit.

De Tijdstrijd
Lars Boele speelt met alle artiesten het spel ‘De Tijdstrijd’ waarbij artiesten liedjes uit de Nederlandse Pophistorie in de goede volgorde moeten hangen op onze Tijdlijn. Hangen alle liedjes op chronologische volgorde dan mag de tijd stil gezet worden. De artiest met de snelste tijd wint de Gouden Nederpop. Dit kan je allemaal volgen in onze video's op YouTube! Wie gaat de strijd tegen de tijd winnen?

Maak kans op een exclusief concert
Maar er is nog veel meer! Heb jij altijd al een keer de hand van André Hazes vast willen houden, Ilse DeLange van zo dichtbij meemaken dat je letterlijk naast haar zit of willen dansen met Nielson? Dat kan! Bij 100% NL geven we in september namelijk exclusieve concerten weg. Samen met een aantal andere luisteraars kan jij je favoriete artiest tijdens een intiem concert van dichtbij bewonderen. 

Vier jij september met ons mee? Zing mee met Marco Borsato, Ilse DeLange, Doe Maar, Guus Meeuwis, Jeroen van der Boom en véél meer! Zet je radio aan en geniet van de Top van de Nederpop! Ook kan je natuurlijk alles volgen via InstagramFacebook en YouTube, zodat je niks hoeft te missen!