Win een SONY DAB+ radio

Van 11 t/m 15 juni bij 100% NL

Van 11 t/m 15 juni is het de Week van Digitale Radio en daarom geeft 100% NL elke dag DAB+ radio's weg! Waarom DAB+? Omdat radio digitaal gaat. DAB+ is dé nieuwe manier van radioluisteren in de beste kwaliteit! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een DAB+ radio, en laten we die bij 100% NL nou net weggeven!

Wat moet je doen?
Luister van 11 t/m 15 juni naar 100% NL. Vijf dagen lang geven we in elk programma een DAB+ Radio weg, waarmee jij naar 100% NL kunt luisteren in de beste kwaliteit! Maar dat is nog niet alles, online geven we namelijk ook iedere dag een digitale radio weg! Vul hieronder je gegevens in en wie weet sturen we jou een gloednieuwe Sony DAB+ radio op! 

Wat is een DAB+ radio?
DAB staat voor Digital Audio Broadcasting, maar gemakkelijker gezegd is het de opvolger van FM. Het is een digitale radio met veel mogelijkheden. Je hebt een beter bereik, beter geluid, meer zenders en het schakelen tussen deze zenders is nog nooit zo makkelijk geweest! Wil je meer informatie over DAB+ en de Week van de Digitale Radio? Je leest het op digitaleradio.nl!

SONY
Als je een moderne draagbare radio zoekt die DAB+ signaal ontvangt, dan is de Sony XDR-S61D wat je nodig hebt. Deze DAB-radio is met behulp van batterijen draadloos te gebruiken en heeft tevens een LCD-scherm waar de tijd, functies, batterijstatus en informatie over het radiostation op worden weergegeven. Een van deze functies is de ‘’Wake-Up en Sleep Timer’’, die ervoor zorgt dat de wekker automatisch wordt aan- of uitgezet. Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen jouw favoriete zenders door deze in te stellen bij de 5 voorkeuzeknoppen. Deze DAB+ radio is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, wit en zwart.

Win! Mail icon