Win tickets voor Groots met een zachte G!

Vanaf 14 juni laat Guus Meeuwis het Philips Stadion weer 4 dagen op zijn grondvesten schudden. Groots met een zachte G 2019! Nóg Grootser en Mooier, Met Bekende meezingers, een spetterend decor en oer-Brabantse gezelligheid. En jij bent erbij! Volgende week maak je bij 100% NL kans op de laatste kaarten voor Groots met een zachte G 2019. Op 14, 15 en 16 juni 2019 staat Guus alweer voor de veertiende keer in het Philips Stadion in Eindhoven.

Wat moet je daarvoor doen?
Hoor je Guus Meeuwis “Ik wil je” zingen app dan 'Ik wil ze' naar de studio via de 100% NL app. Bellen we je terug en kom je in de uitzending? Dan zijn die tickets voor Groots voor jou! Ook maak je via onze social media kanalen kans op tickets. Houd daarvoor ons Instagram en Facebook account in de gaten! 

Groots met een zacht G

Groots met een zacht G zijn concerten in een stadion. Jaren lang doet Guus Meeuwis dit al en hij zet de traditie nog altijd voort. “De Groots met een zachte G concerten zijn voor ons het hoogtepunt van het jaar. Het Philips Stadion tot de nok toe gevuld met lachende, dansende en zingende mensen. Jong en oud! Ik ben verheugd en trots dat we de traditie in 2019 voort mogen zetten. Mooier kan de zomer niet beginnen!” aldus Guus Meeuwis.