Wie heeft jouw hart veroverd?

Win tickets voor Jeroen van der Boom: Dit Ben Ik 2.0

Valentijnsdag staat om de hoek! Valentijnsdag is de dag van de liefde en daarom gaan wij samen met de Hartstichting op zoek naar de persoon die jouw hart heeft veroverd. Is dat je vriend, je vriendin, je ouders of je zus omdat ze er altijd voor je is? Laat ons hieronder weten wie jouw hart heeft veroverd en wie weet kan jij hem of haar verrassen met tickets voor de theatershow 'Dit Ben Ik 2.0' van Jeroen van der Boom én een boeket van Topbloemen.nl, speciaal op Valentijnsdag!

Theatershow Jeroen van der Boom: Dit Ben Ik 2.0
Op Valentijnsdag staat niemand minder dan Jeroen van der Boom in het Theater aan de Parade in Den Bosch met zijn theathershow 'Dit Ben Ik 2.0'. Deze persoonlijke show is het perfecte cadeau om jouw liefde mee te verrassen op 14 februari! Ben jij op zoek naar een speciaal cadeau om het hart van jouw geliefde mee te veroveren? Twijfel dan niet en geef je snel op!

Hou ons Instagram account goed in de gaten, want hier maak je kans op een diner voor twee personen én een meet & greet met Jeroen van der Boom!

Wanneer je in het invulformulier aangeeft dat je graag op de hoogte wordt gehouden door de Hartstichting, word je op de hoogte gehouden van het werk en events van de Hartstichting, mag je via social media kanalen bereikt worden en mag je e-mail adres gebruikt worden voor (on- en offline) marketing activiteiten. In elk bericht dat je van de Hartstichting ontvangt, kun je je afmelden voor verdere berichtgeving. Met het achterlaten van je telefoonnummer geef je de Hartstichting toestemming om eenmalig contact met je op te nemen om te vertellen over haar werkzaamheden en te vragen om steun.

Doe mee! Mail icon

De Hartstichting

De Hartstichting vindt dat iedereen recht heeft op een gezond en fit hart. Een hart dat je kracht geeft om te groeien lief te hebben en te leven. Dat klinkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Want als we niets doen hebben we over 10 jaar 1,9 miljoen patiënten. Dat zijn er 500.000 meer dan vandaag. Dat aantal kan en moet omlaag. Maar dat kunnen we niet alleen. Samen met heel Nederland werken we aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en te herkennen. Help jij ook mee?

Topbloemen.nl

Je Valentijn verrassen, iemand feliciteren, bedanken of gewoon zomaar? Topbloemen.nl is hét adres om mensen blij te maken met bloemen. Laat een mooi boeket bezorgen met een persoonlijk kaartje op elk gewenst adres in Nederland, maar ook in het buitenland. Op Topbloemen.nl vind je voor iedere gelegenheid een geschikt boeket, bezorgd door de beste lokale bloemist. Én bestel je voor 14:00 uur? Dan kan het dezelfde dag nog worden bezorgd!