Dit is De Barry Paf Show

Barry Paf hoor je iedere dag tussen 16:00 en 19:00 uur op 100% NL. Met zijn bruisende energie, terugkerende items en herkenbare stem, is Barry je vriend in de middag. Hij sleept je door de laatste uurtjes van je (werk)dag en reist met je mee naar huis.

Barry's Beste

Iedere week kiest Barry zijn favoriete hit; Barry’s Beste. Het gekozen liedje wordt die week nog een beetje extra in het zonnetje gezet bij De Barry Paf Show. Heb jij een favoriete hit die echt niet mag missen bij Barry’s Beste?    

Dierendinsdag

Een chihuahua, een kakkatoe of toch gewoon een doodnormale goudvis? Wat denk jij dat de ideale huisdier is voor onze jock? Iedere dinsdag gaat Barry met zijn luisteraars op zoek naar de leukste, de gekste, de meest indrukkende of hilarische huisdieren. Heb jij al een idee? Laat het Barry dan snel weten via de 100% NL app! 

Kids presenteren de hits

Iedere woensdagmiddag verwelkomt Barry wel een heel bijzondere gast in de studio. De kids van 100% NL komen namelijk, samen met Barry, de hits presenteren. 

DOE MEE! Mail icon

Daten op Donderdag

§  Barry is cupido! Toe aan een date of gewoon nieuwsgierig wat de liefdesmarkt voor jou te bieden heeft? Iedere donderdag brengt Barry twee luisteraars samen, of het een match is hoor je bij 100% NL!

Geef je op Mail icon

De Barry Paf Show

Maandag t/m donderdag
16:00 en 19:00 uur