Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
DJ

Patricia van Liemt

Adrem, amateur vliegtuigspotter en trotse moeder van twee dochters; dit is Patricia.

Verhalen vertellen, ondanks haar keuze voor de studie filosofie was dát wat ze wilde doen. Iedere dag brengt Patricia het laatste nieuws, deelt ze herkenbare situaties vanuit haar gezinsleven en stelt ze scherpe vragen aan de gasten van De Barry Paf Show. Haar verhalen vertelt ze niet alleen via de radio, al eerder schreef Patricia een boek en publiceerde ze verschillende columns.

Wat veel mensen niet weten, is dat Patricia in de eerste jaren van 100% NL al een vliegende start maakte. Voordat ze jaren later terugkwam om de favoriete sidekick van Barry Paf te worden, deed ze verdere ervaring op bij verschillende radiostations en woonde ze samen met haar gezin in het prachtige Zwitserland. Gelukkig is ze weer terug, zowel in Nederland als bij 100% NL. Patricia is namelijk onze nummer één Jan Smit-fan.

Wanneer de blondine geen wekker hoeft te zetten, is ze het liefst in de buurt van Schiphol te vinden. Niet zozeer om op vakantie te gaan, maar om vliegtuigen te spotten. “Lekker fantaseren waar iedereen naartoe gaat en met wat voor ervaringen ze weer thuis komen!” Een keukenprinses noemt ze zichzelf niet, maar voor het maken van unicorn cupcakes met haar dochters maakt ze een uitzondering. Ook pingelt ze af en toe op haar piano of werkt ze zichzelf in het zweet, Patricia is namelijk ook nog eens érg sportief. Tja, wat kan ze eigenlijk niet?

Patricia beter leren kennen?

Stuur Patricia een berichtje via de 100% NL app of volg Patricia via Instagram, Twitter of Facebook.

Je hoor haar iedere werkdag tussen 6:00 en 10:00 uur in De Barry Paf Show op 100% NL.


Deel dit bericht:

Gemist

Bekijk meer
Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error