Nieuws Nieuws
Local Heroes (1).jpg
| Nieuws

De slechtste slogan van 2016 is...

Hairsalon Local Heroes & Barber uit Utrecht wint de Slechtste Slogan Verkiezing 2016 met... *tromgeroffel* 'Zit je haircut'. "Het is absoluut een terechte winnaar! Het is natuurlijk een hele flauwe woordspeling. Echt geweldig", vertelt organisator Christine Liebrecht dinsdagochtend in De ochtendshow van Lindo


De Slechtste Slogan Verkiezing wordt steeds populairder. Dit jaar was er zelfs een record aantal stemmen. "Het is echt absurd. Het wordt elk jaar meer en meer", zegt Christine. Er werd maar liefst 3.247 keer gestemd op 'Zit je haircut' en dat was goed voor een eerste plaats! 'Your shit is my food' van een loodgietersbedrijf uit Den Haag werd tweede en 'Tiet voor een goede bh' van lingeriewinkel Hullegie uit Epe werd derde.


Christine is erg benieuwd naar de reacties van de medewerkers van Hairsalon Local Heroes & Barber. "Toen ik ze informeerde dat ze waren genomineerd waren ze al dolenthousiast. Ik ben dus heel benieuwd wat ze nu van de prijs vinden", vertelt Christine. "Ze krijgen een Delfts blauw tegeltje. Lekker fout en daar komt dan hun eigen slogan op te staan."


"We gaan zelf het tegeltje langsbrengen. We zijn natuurlijk benieuwd waar het tegeltje komt te hangen en wat het verhaal achter de slogan is", aldus Christine.


Foto: Hairsalon Local Heroes & Barber

De reactie van eigenaar Don Schröder!

Don Schröder, eigenaar van Hairsalon Local Heroes & Barber, heeft gereageerd op de titel die hij heeft gekregen. En wat blijkt... Hij heeft de slogan niet zelf verzonnen. "Beter goed gejat, dan slecht verzonnen", aldus Don. Hij wil het tegeltje dan ook opsturen naar de échte bedenker van de slogan.

Luister zijn hele reactie hieronder.

Tomdoms.jpg
| Nieuws

Onderzoek: zó viert Nederland Koningsdag

jim blond tuin.jpg
| Evenementen

Jim Bakkum geeft een voorproefje van zijn nieuwe theatertour


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?