Nieuws Nieuws
Kuyt_1_bnnvara.png
| Showbizz

Deborah van Dam over haar documentaire van Dirk Kuyt

Een jaar lang volgde Deborah van Dam familie Kuyt over hoe zij het kampioensjaar van Feyenoord hebben beleefd. Dit allemaal voor de documentaire 'KUYT', die vanavond eindelijk in premiere gaat tijdens het filmfestival. "We zitten heel dicht op de familie en rijden met Dirk mee", zei Deborah in de Ochtendshow met Lindo.


In de documentaire is te zien hoe de familie Kuyt bezig is met voetbal, maar vooral Dirk Kuyt die geen tijd heeft voor het huishouden, omdat hij zo gefocust is op voetbal. "Hij verontschuldigd zichzelf daar ook voor. Het enige waar het bij mij om draait, is het voetbal. Ik ben daar eigenlijk ook heel egoïstisch in, zei Kuyt in de film", vertelde Deborah. 


De reden dat Deborah voor Dirk Kuyt heeft gekozen, is dat hij zo onderscheidend is: "De trigger was dat hij zei 'ik ga er nog een jaar bijplakken, in verwachting landskampioen te worden'. Toen dacht ik, nou dat vind ik wel een uitspraak". 


Donderdagavond tijdens het filmfestival gaat de documentaire KUYT in premiere en op 15 oktober is de documentaire te zien op NPO3.


foto: ©LOOZ Photography/BNNVARA

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis

Tomdoms.jpg
| Nieuws

Onderzoek: zó viert Nederland Koningsdag


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?