Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Carnaval
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Woensdag 4 Januari 2023

Doe jij mee aan de Nix Factor?

Geef jij concerten weg onder de douche, maar smeekt jouw familie om op te houden met zingen? Geef je dan nu op voor de Nix Factor!

Ja! Rapper Donnie en producer MARF zijn op zoek naar talentloze kandidaten voor de nieuwe talentenjacht... De Nix Factor!

Donnie en Marf kwamen langs in de 100% NL studio om de twee radiodj's Barry Paf en Koen Hansen uit te dagen voor dit bijzondere experiment. Donnie vertelt ''Wij zoeken de allerbeste slechtste, maar wel iemand die ook plezier heeft in het slecht kunnen zingen''. 

Barry Paf en Koen Hansen gaan de weddenschap aan met de beste muziekproducers van Nederland: kan een producer met IEDEREEN, dus zelfs met iemand die ECHT NIET kan zingen, een hit maken? 

Donnie en Marf proberen met het door Koen en Barry's uiterst zorgvuldig geselecteerde ‘non-talent’ een liedje te maken dat bij het publiek tóch in de smaak valt. Een ‘liedje van niets’ of een regelrechte ‘Hit van Nix’? De luisteraars van het radiostation bepalen!

En wat staat er dan bijvoorbeeld op het spel bij zo’n weddenschap? Dat is iets wat rapper Donnie mag bepalen.. Barry en Koen wachten gespannen af.

De Nix Factor
In de Nix Factor gaan we op zoek naar het aller slechtste non-zangtalent van Nederland. Iemand waarbij zelfs cactussen om water beginnen te schreeuwen bij alleen al de aanhef van de eerste noot. Iemand die je als toevallige voorbijganger niet meteen opvalt om de Lady Gaga- of Justin Bieber-achtige uitstraling en iemand zá½¹nder ‘moves like Jagger’. Kortom: iemand met De (complete) Nix Factor! 

Lukt het de producer om dit non-zangtalent te laten transformeren tot heuze hitmaker? Wie gaat de weddenschap winnen: de radio-dj’s of de producer? Gaat voor Nix de zon op of pakken donkere wolken zich samen boven de muziekproducer en zijn kersverse pupil? De uitslag bepalen jullie... de radioluisteraars! 

 

Gaat er bij jou al een vals belletje rinkelen? Of ken jij iemand die écht een hit wil scoren met zijn of haar stemgeluid? Geef je dan nu op voor De Nixfactor!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error