Nieuws Nieuws
Barry_tim.jpg
| Nieuws

Tim Akkerman in eerste aflevering ‘Oude Bekenden’: "Zij heeft niet meer die gevoelens voor mij"

De start van Barry in de ochtend gaat gepaard met de lancering van de YouTube serie ‘Oude Bekenden’ die gepresenteerd wordt door Barry Paf. In de eerste aflevering gaat hij op pad met Tim Akkerman, die tot 2009 leadzanger was van de vijfkoppige band DI-RECT. Ze bezoeken onder andere zijn eerste werkplek, ook neemt de zanger Barry mee naar zijn eigen optreden in de Melkweg.


“De media wist het eerder dan mijn eigen kinderen”
Tim is tijdens het interview bijzonder openhartig naar Barry en vertelt onder andere over de breuk met zijn jeugdliefde Stephanie, waar hij veertien jaar mee samen is geweest en drie kinderen heeft. “Ik heb de scheiding als iets heel pijnlijks ervaren. Vooral naar de kinderen toe, die hebben die keuze niet kunnen maken. Ik zit nog midden in het proces, mede dankzij de muziek kan ik het wel van mij afschrijven. Ik dacht altijd, ik ga nooit over relaties schrijven, maar de komende plaat ‘Guilt’ gaat daar toch wel over. Het liedje is speciaal voor mijn kinderen, ieder couplet gaat over een kind. ”

“Het was heel pittig om aan mijn kinderen te moeten vertellen, er is iemand loslippig geweest richting de media voor wij er zelf helemaal uit waren. De media heeft mij min of meer onder druk gezet, zij wisten het eerder dan mijn eigen kinderen. Op dat moment moesten we het wel vertellen.”


Ook vertelt Tim met tranen in zijn ogen aan Barry dat de keuze van de scheiding niet vanuit hem is gekomen: “Het was niet mijn keuze, zij heeft niet meer die gevoelens voor mij. Ik geloof niet dat het ooit nog goed gaat komen. Ik heb mij er echt overheen moeten zetten.”


De eerste aflevering van ‘Oude Bekenden’ met Tim Akkerman is te bekijken op het YouTube-kanaal van 100% NL.


 


|


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?