Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Maandag 18 September 2023

Win premièretickets voor de film ‘Net Als In De Film’!

Vanaf maandag 25 september t/m donderdag 28 september maak jij kans op speciale premièretickets voor de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm ‘Net Als In De Film’
 • Wat moet je doen?

  • Luister van 25 september t/m 28 september naar De Barry Paf Show!
  • Iedere dag geeft Barry 2 speciale premièretickets weg voor de nieuwe bioscoopfilm ‘Net Als In De Film’ op 9 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam.
  • App de codewoorden‘Net Als In De Film’ naar de gratis 100% NL App!
  • Belt Barry jou terug en kom je in de uitzending? Roep dan direct als je opneemt 'IK WIL HET!' in de telefoon! Alleen op die manier win jij 2 premièretickets!
  • Let op: Neem vooral niet op met je naam of iets anders.. Maar schreeuw ‘Ik wil het’ van de daken! 


  Net Als In De Film
  Deze musicalfilm neemt je mee naar de 80’s, waar Annabel (Noortje Herlaar) en Sander (Benja Bruijning) in de schoolband terechtkomen. Hun gedeelde liefde voor muziek brengt ze steeds dichterbij elkaar. Sander is niet de enige die gelooft in Annabels talent en als ze met Olaf in zee gaat verliest ze Sander uit het oog. Als ze elkaar in de 90’s weer tegenkomen vormen ze al snel de dance-act Three Is A Crowd, samen met Sanders beste vriend Malcolm. Ze nemen de hitlijsten over, maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf. Bekijk hier de website!

   

     Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.
Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error