Win tickets voor Holland Zingt Hazes

Tijdens Maart Concertmaand

Nog maar één week totdat de Ziggo Dome alweer voor de 7e keer wordt omgetoverd tot het gezelligste café van Nederland. Dit jaar treden naast André Hazes jr. ook Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Jamai, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Samantha Steenwijk, Johnny de Mol en Nick & Simon op tijdens Holland Zingt Hazes, en jij kunt hierbij zijn!

Dit jaar wordt Holland Zingt Hazes extra speciaal. Voor de artiesten, maar ook voor de fans van Hazes. Het is vijftien jaar geleden dat de zanger op 53-jarige leeftijd overleed. Holland Zingt Hazes staat hier uiteraard bij stil. Naar het moment dat de 25-jarige André Hazes in duet gaat met het hologram van zijn vader, wordt door iedereen reikhalzend uitgekeken.

Vanaf de eerste dag is het unieke evenement een groot succes geweest. Ieder jaar was het event avond aan avond uitverkocht en bezochten jaarlijks bijna zeventigduizend André Hazes-fans de grootste concertzaal van Nederland. Het is ongekend dat een Nederlandse artiest, vijftien jaar na zijn dood, nog zoveel los maakt bij zijn fans en collega’s. Want ook Nederlandse zangers en zangeressen laten geen mogelijkheid onbenut om te zeggen hoe graag ze op dit podium willen staan. 

Ik wil naar Holland Zingt Hazes, wat moet ik doen?
Van maandag t/m vrijdag maak je kans op deze tickets! Zing jouw favoriete Hazes hit in via de 100% NL app door middel van een spraakbericht. Belt Barry jou terug in de uitzending? Dan ben jij de gelukkige en win je vier tickets voor het concert!

Extra kans
Hou deze week ons Facebook en Instagram kanaal goed in de gaten. Ook hier maak je kans op vier tickets!

Digitaal kanaal Holland Zingt Hazes
Wil jij alvast in de stemming komen voor het concert? Dat kan, met het digitale kanaal van Holland Zingt Hazes! Klik hier, draai de volumeknop omhoog en meezingen maar!

Ben je benieuwd voor welke concerten je de rest van de maand tickets kunt winnen? Bekijk ze hier! 

Holland Zingt Hazes 2018