Barry Paf

Iedere werkdag tussen 06:00 uur tot 10:00 uur hoor je Lars Boele.  

stuur een bericht naar
Barry Paf Mail icon

Dit is Barry Paf
Felicitatieminuut

Elke ochtend rond 08:00 uur krijg jij de kans om iemand te feliciteren! Heeft je vriendin net een nieuw huis gekocht, is iemand geslaagd voor zijn examen of is je vader of moeder jarig? Feliciteer ze dan in de ochtendshow met Lars! Het is heel simpel: je pakt de 100% NL app erbij en stuurt een audiobericht naar de studio. 

Voedingstip met Carolina van Dorenmalen

Bekend als Foodie-Ness!

Elke donderdag belt Lars met Carolina van Dorenmalen, beter bekend als blogger, vlogger en voedselexpert Foodie-Ness met een nieuwe voedingstip! Wil je iets van haar weten? Laat het weten via de 100% NL App.

Iedere week kun je de voedingstip terug vinden op de 100% NL! 

Ochtendshow met Lars... Praatpaal!

Hij is terug van weggeweest... de praatpaal! Lars wist er eentje te scoren en die staat nu langs de weg als de 'Ochtendshow met Lars Praatpaal'. Kom jij 'm ergens tegen tussen 06:00 en 10:00 uur? Wees er dan snel bij en maak contact met de studio. 

Cadeautip van Martien

Elke vrijdag!

Het voorjaar is begonnen en wat is dan beter om een goed advies te krijgen voor een lekker voorjaars cadeautje? Niemand minder dan Martien, bekend van Ik Vertrek, geeft elke vrijdagochtend een cadeautip. Dus weet je nou écht niks voor iemand zijn/haar verjaardag? Luister dan elke vrijdagochtend naar de ceadeautip van Martien in de Ochtendshow met Lars!