Ga naar de film Huisvrouwen Bestaan Niet

bij Vue Hilversum!

Deze week maakte je bij Koen in de Middagshow kans op kaarten voor een exclusieve voorpremière van de film Huisvrouwen Bestaan Niet op 19 december, in Vue Hilversum samen met Koen!

Het is dé film van deze kerstvakantie! Met een sterrencast met onder andere: Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Loes Luca, Waldemar Torenstra en Jim Bakkum.

Inmiddels zijn alle kaarten weg! Houd de website in de gaten voor nog meer leuk acties. 

-  scroll naar beneden voor meer -

Check de trailer!

Het verhaal

Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen.

Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht. 

Vue Big Screen Entertainment

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. De bioscoopketen heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.